top of page

Συρόμενη Σίτα μεγάλων διαστάσεων πλήρως εντοιχισμένη

Η εταιρία Alport σας παρουσιάζει την νέα μοναδική συρόμενη σίτα η οποία λειτουργεί σε μεγάλες διαστάσεις με μοναδική ευκολία και χωρίς εμφανή εξαρτήματα. Η εύκολη κίνηση της σε μεγάλες διαστάσεις μηχανικά (Στην κυριολεξία με το ένα δάχτυλο!) χωρίς την υποστήριξη ηλεκτροκίνησης επιτυγχάνει την γρήγορη πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους και την πλήρη προστασία απο έντομα.


σίτα για μεγάλα ανοίγματα ,σίτα μεγάλης διάστασης, σίτα για μεγάλες μπαλκονόπορτεςσήτα ειδικά κατασκευασμένη για μεγάλες διαστάσεις
Σίτα μεγάλης διάστασης 9,00 * 3,00 μέτρων


Μια λύση 2 σε 1 για τα νέου τύπου minimal design κουφώματα, τα οποία φτάνουν σε πολύ μεγάλες διαστάσεις. Τοποθετούνται εσωτερικά ή έξωτερικά απο το ενεργειακό κούφωμα ανακόπτοντας την ακτινοβολία Uv του ηλίου και αυξάνοντας σε υψηλό βαθμό την ενεργειακή απόδοση των γυαλιών. Προσφέρουν την ιδιωτικότητα δίδοντας το δικαίωμα στους κατόχους να αφήνουν ανοικτά τα μεγάλων διαστάσεων ανοίγματα και προστατεύοντας τους απο τα ενοχλητικά και πολλες φορές βλαβερά έντομα.




Η κατασκευή τοποθετείται περιμετρικά του κουφώματος και σφραγίζει πλήρως. Το πανί ή η σίτα φιλοξενούνται σε κατακόρυφα μή εμφανή κουτιά αλουμινίου δεξιά ή αριστερά της τοιχοποιίας.

Ο ειδικός μηχανισμός φροντίζει ώστε το πανί ή η σίτα να διατηρούνται τεντωμένα χωρίς να διαγράφουν άσχημες πτυχές την ώρα που είναι κλειστά ή και σε οποιαδήποτε επιθυμητή θέση. Στην χρήση τους στέκονται όπου τα αφήσεις ευκολύνοντας την κατάσταση στην οποία κουβαλάς πράγματα!

Διαθέσιμα σε πολλές χρωματικές αποχρώσεις όσον αφορά το χρώμα των αλουμινίων και σε σε μια μεγάλη γκάμα πανιών και σιτών ώστε να συμβάλουν στο επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα και να εξυπηρετούν τις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.

​​ Μπορούν να καλύψουν διαστάσεις εως και 9 μέτρων εννιαία χωρίς κολώνες και εμπόδια αναδυκνείοντας την χάρη των μεγάλων κουφωμάτων χωρίς να δημιουργούν αισθητικά ή λειτουργικά προβλήματα.



bottom of page