top of page

Σκίαση -  Αερισμός - Σίτα  

Μέγιστο πλάτος :  9,00m 

Μέγιστο ύψος     :  3,20m 

Η εταιρία Alport σας παρουσιάζει τα νέα σκιάδια για κουφώματα μεγάλων διαστάσεων με μεγάλη ανθεκτικότητα σε υψηλές ανεμοπιέσεις.

Τα συγκεκριμένα αντιανεμικά Blinds  αντέχουν σε κακές καιρικές συνθήκες και υψηλές πιέσεις ανέμων μέχρι 115 Km/h oταν είναι κλειστά. Μπορούν να είναι λειτουργικά σε ανέμους ως και 60-75km/h.

Είναι η απόλυτη λύση για τα νέου τύπου minimal design κουφώματα, τα οποία φτάνουν σε πολύ μεγάλες διαστάσεις. Λόγω της ιδιαιτερότητας της χώρας μας με το 80% και πλέον των ημερών να είναι με ηλιοφάνεια, είναι ιδανικά για την ρύθμιση της θερμοκρασίας των χώρων , την προστασία των επίπλων και των δαπέδων από την απευθείας επαφή με τον ήλιο.

Τοποθετούνται έξω απο το ενεργειακό κούφωμα ανακόπτοντας την ακτινοβολία Uv του ηλίου και αυξάνοντας σε υψηλό βαθμό την ενεργειακή απόδοση των γυαλιών.

 

Προσφέρουν την ιδιωτικότητα δίδοντας το δικαίωμα στους κατόχους να αφήνουν ανοικτά τα μεγάλων διαστάσεων ανοίγματα και προστατεύοντας τους απο τα ενοχλητικά και πολλες φορές βλαβερά έντομα.

 

Εμποδίζουν την σκόνη και τα φύλλα να διεισδύσουν στο εσωτερικό του σπιτιού αφήνοντας το κούφωμα να «αναπνέει»  απο το 5% διάτρητο ειδικό πανί τους. Εφόσον αναφέρονται σε κουφώματα μεγάλων διαστάσεων το 5% είναι αρκετό για τον αερισμό του χώρου και ταυτόχρονα την επίτευξη της συνεκτικότητας του πανιού ώστε να είναι ανθεκτικό σε αυτές τις μεγάλες διαστάσεις.

μεγάλη σίτα , σίτα για μεγάλα κουφώματα, σίτα για μεγάλες μπαλκονόπορτες, σίτα για μεγάλα ανοίγματα, σίτεςμεγάλης διάστασης

Τα συγκεκριμένα σκιάδια , blinds ,μπορούν να καλύψουν διαστάσεις εως και 6 μέτρων εννιαία χωρίς κολώνες και εμπόδια αναδυκνείοντας την χάρη των μεγάλων κουφωμάτων χωρίς να δημιουργούν αισθητικά ή λειτουργικά προβλήματα. Είναι ηλεκτρικά και κινούνται από διακόπτες τοπικούς ή από ομαδικές εντολές συστήματων αυτοματισμού κατοικίας.

 

Ειδικό σύστημα Zip συγκρατεί την σίτα ή το πανί στον ειδικά διαμορφωμένο οδηγό απο PVC. Ο οδηγός διαθέτει αναρτήσεις απο αφρώδες υλικό, ώστε να αποροφά τις υψηλές δυνάμεις που ασκούνται από τον αέρα και να προστατεύει την σίτα ή το πανί απο σκισίματα κατα την διάρκεια των ταλαντώσεων.

 

 

Μια μπάρα αλουμινίου αισθητικά λιτή φιλοξενεί στο κάτω μέρος το λάστιχο για την σφράγιση με το δάπεδο. Το υψηλό βάρος της συντελεί ώστε η σίτα ή το πανί να διατηρούνται τεντωμένα χωρίς να διαγράφουν άσχημες πτυχές την ώρα που είναι κλειστά.

 

Το Πανί ή η σίτα φιλοξενούνται σε κουτιά αλουμινίου τα οποία μπορουν να βαφούν σε οποιαδήποτε χρωματισμό.

Τα πανιά προσφέρονται σε μια μεγάλη γκάμα χρωματικών επιλογών ώστε να συμβάλουν στο αισθητικό αποτέλεσμα της κατοικίας και να ενοποιούνται με τον χώρο και τις αρχιτεκτονικές απαιτήσεις.

 

Πολλές φορές το χρώμα των πανιών έχει συμβάλει ενεργά στην αρχικετονική του κτιρίου ιδιαίτερα σε μοντέρνα συγκροτήματα η κατοικίες.

μεγάλη σίτα , σίτα για μεγάλα κουφώματα, σίτα για μεγάλες μπαλκονόπορτες, σίτα για μεγάλα ανοίγματα, σίτες μεγάλης διάστασης

 

Η Alport με την δυνατότητα της να προσφέρει την μελέτη κατασκευής και να δημιουργήσει την υποδομή για την τοποθέτηση αυτών των συστημάτων μπορεί να τα ενοποιήσει με τις εν ’γένη καινούριες ή και υπάρχουσες κατασκευές (Ανακατασκευή ολική των κουφωμάτων σε κτίριο) διατηρώντας την αισθητική του χώρου και επιλύοντας προβλήματα μελλοντικής υποστήριξης.

Alport Blind Screen 37
Alport Blind Screen 34
Alport Blind Screen 30
Alport Blind Screen 32
Alport Blind Screen 36
Alport Blind Screen 31
Alport Blind Screen 35
Alport Blind Screen 33
Ηλεκτρική σίτα για μεγάλες διαστάσει
Ηλεκτρικό blind για μεγάλη διάσταση
Alport blinds 02.jpg
Alport blinds 04.jpg
Alport blinds 03.jpg
Alport blinds 01.jpg

      Χαρακτηριστικά...

 

  • Ελάχιστες διαστάσεις στο πλαίσιο συγκράτησης αλουμινίου και τους οδηγούς κύλισης για την μεγαλύτερη διαφάνεια στον χώρο.

  • Ξεχωρίζουν για την δυνατότητα κάλυψης μεγάλων διαστάσεων μέχρι 20m² σε ενα άνοιγμα.

  • Μέγιστο πλάτος : 6,00m.

  • Μέγιστο ύψος     : 6,00m.

  • Δυνατότητα αερισμού στο πανί ή επιλογή πανιού πλήρους συσκότησης ή επιλογή σίτας.

  • Δυνατότητα χρωματισμού του πανιού.

  • Ηλεκτρικά κινούμενα με μοτέρ.

  • Δυνατότητα αυτοματισμού ομαδοποίησης λειτουργίας.

bottom of page