Τα   35  χρόνια παρουσίας μας στην ελληνική  αγορά  αποδεικνύουν ότι μπορείτε να έχετε εμπιστοσύνη στις ικανότητες μας να εξυπηρετούμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας τόσο στην κατασκευή νέων κτιρίων & κατοικιών όσο και στην ανακατασκευή παλαιών.

Προδιαγραφές

Η ALPORT αναλαμβάνει από το αρχικό στάδιο κατασκευής, τη δημιουργία και την τήρηση των προδιαγραφών, για την σωστή  εγκατάσταση των ρολλών ασφαλείας αλουμινίου,  καθώς και  συστημάτων αυτοματισμού σε κατοικίες.
Η καλή συνεργασία με αρχιτέκτονες, μηχανικούς, και διακοσμητές βοηθά στο να εκτελούνται τα έργα με σωστές προδιαγραφές και δημιουργικό τρόπο.

 

Οι αυστηρές διαδικασίες παραγωγής, η υψηλή ποιότητα και πιστότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται, καθώς και η σωστή εγκατάστασή τους, διασφαλίζουν σε κάθε κατασκευή την  αντοχή στον χρόνο και την  αξιοπιστία λειτουργίας που μόνο η ALPORT μπορεί να εγγυηθεί.

 

Τα υλικά μας διαθέτουν πιστοποιητικά απο διεθνή επικυρωμένα ινστιτούτα και οι προδιαγραφές που δίδονται, ακολουθούν τα ευρωπαϊκά πρότυπα κατασκευών.

 

Οι μελέτες των κατασκευών γίνονται μέσω Η/Υ  και με την βοήθεια σχεδιαστικών προγραμμάτων ώστε να προλαμβάνονται λάθη & παραλήψεις πριν την κατασκευή.

Ποιότητα...   Αυστηρή τήρηση

των προδιαγραφών...

605.jpg

Alport 

Μinimal sliding windows - frameless windows - Roller Shutters - Automation

Χρυσανθέμων 85,14122

Ν.Ηράκλειο Αττικής

Τηλ +30 210-28 35 940 

info@alport.gr

  • Alport Facebook page
  • YouTube
  • Pinterest
Copyright © 2020 Alport.gr - All rights reserved.